Boeken

De links verwijzen vaak naar bol.com. Dat heb ik gedaan vanwege de informatie over de boeken.
Ik beveel je echter aan, de boeken te bestellen en te kopen bij je eigen boekwinkel in de buurt.
Het duurt misschien iets langer, maar het zorgt ervoor dat boekhandels niet verdwijnen.
En datzelfde geldt natuurlijk voor de lokale groenteman, slager enzovoort. Wat je daar kunt krijgen hoef je niet bij de AH te kopen.

Boek BovenbazenDe bovenbazen – Marten Toonder
Dit boek – uit 1963! – beschrijft met veel humor een economie die volkomen dol draait en veel overeenkomsten vertoont met de huidige tijd.

 

 

 

Boek cosmos and pysche Cosmos and Psyche – Richard Tarnas
Een fantastisch boek waarin Richard Tarnas de relatie legt tussen planeetstanden (vooral tussen de langzame planeten Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto) en gebeurtenissen in de laatste paar honderd jaar. Het is werkelijk fascinerend om te zien hoe bijvoorbeeld Uranus steeds met revoluties en dergelijke en Saturnus juist met beperkingen te maken heeft in de wereldgeschiedenis. Ook bijvoorbeeld over 9/11 staat er een interessant stuk.

 

 

Boek elektrisch heelal Het elektrisch heelal – Donald Scott 
Een nieuwe hypothese over de werking van het heelal, gebaseerd op elektriciteit. Tevens argumenten waarom de traditionele astronomie met zijn oerknal en zwarte gaten eerder gegoochel met wiskunde is dan wetenschap.

 

 

 

Arie Bos

Hoe de stof de geest kreeg – Arie Bos een fascinerend boek over biologie, het ontstaan van het leven en elektriciteit in levende organismen.

 

 

Download  de PDF over ons geldsysteem van Economytransformers (ET)

boek frans de waal empathie

Tijd voor empathie -Frans de Waal    Over empathie bij dieren en de consequenties voor mensen